Viron leirit

TALLINNAN TEHOKKAAT LEIRIT

Tarjoamme teille kustannustehokkaita ja laadukkaita leirejä Tallinnassa! Hoidamme koko systeemin avaimet käteen -periaatteella, jolloin teille jää jalkapallon riemu. Meidän leireillämme kuljetukset, huolto ja majoitus toimivat takuuvarmasti. Harjoituspaikat ovat laadukkaita ja kaikki pelaa!

Viikonlopun treenipaketti sisältää yhteensä neljä 90 minuutin harjoitusvuoroa, majoituksen esim. Go Shnelli -hotellissa, ateriat perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen asti sekä kuljetukset hotellin ja sataman sekä hotellin ja harjoituspaikan välillä. Myös harjoitusottelujen järjestäminen vastustajineen ja tuomareineen sujuu kauttamme. Sopiva vastustaja löytyy monen vuoden kokemuksella ja hyvillä suhteilla Baltian seuroihin. Asiakkaamme ovat olleet tästä erittäin tyytyväisiä.  Pro meininki. Lisäksi teillä on aina käytettävissänne kontaktihenkilö, jos reissun päällä tulee yllätyksiä.

Tallinnassa joukkueenne treenaa laadukkaasti ja budjetti pysyy kasassa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja saatavilla oleviin päivämääriin!

Ohjelmaa toki voi räätälöidä mieleiseksenne. Lisää/vähemmän treeniä, enemmän pelejä.

Kuuman kesäleirin voi viettää esimerkiksi Pärnun mukavissa maisemissa. Kenttien ja palveluiden äärellä. Meren rannalla.

pärnuranta2