Saku Cup

TURNAUKSET SAKUSSA
Keväisin ja syksyisin

Saku Cup syksy 2019 ikäluokat

Saku Cup 2019 on kansainvälinen nuorisoturnaus, joka pelataan syys-lokakuussa 2019. Turnauspäivät ja ikäluokat näet yltä.

Turnauksien ottelut pelataan Saku -stadionin keinonurmella. Ikäluokasta riippuen pelejä voi olla kolmena päivänä. Lisäyöt mahdollisia kaikkiin turnauksiin.

Hinnat molempiin Saku -turnauksiin:     Turnausmaksu per joukkue 250,-

Majoitus paketit:

Majoituspakettiin sisältyy kaksi yötä hotellissa 2-3 hh huoneissa sekä aamiaiset ja viisi lämmintä ateriaa perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen.  Turnaushotelleja ovat Peoleo, Dzingel,  Go Shnelli ja Viru Sokos. Turnauksen majoituspaketit ovat alla:

Saku Spring majoitus

Turnausjärjestäjä tarjoaa bussikuljetuksia kaikkiin yllä oleviin turnauksiin seuraavasti:

Turnauksiin odotetaan jopa 80 joukkuetta Baltiasta, Venäjältä ja Pohjoismaista.
Sakun turnaukset järjestetään jo kolmatta kertaa ja turnausjärjestäjillä on monen vuoden kokemus turnauksista. Turnausjärjestäjät pyrkivät antamaan mukavan ja ikimuistoisen jalkapallokokemuksen osallistujille.

Saku on pieni kauppala Tallinnan kupeessa. Saku tunnetaan Saku panimosta, joka on yksi Viron kahdesta suurimmasta panimosta.

Sakun kartano seuraa historiaansa 1463. Nykyinen kartano on rakennettu vuonna 1825-1830 uusklassiseen tyyliin, ja sen on suunnitellut tunnettu Pietarin arkkitehti Carlo Rossi. Se on yksi ehkä hienoin uusklassisen tyylin kartano Virossa.