Saksa turnaukset

Elsass-Spring-Cup 29.5.-16.2020

Vuonna 2000 ensimmäisen kerran järjestetty Elsass-Spring-Cup on saanut kuuluisimman nuoriso turnauksen tittelin Saksassa. Osallistu turnaukseen Kehlissä, ja pääset kokemaan pikkukylän vierasvaraisuutta ja tunnelmaa vain 34 000 ihmisen kylään. Kylässä on sekä Saksasta, että Ranskasta paljon vaikutteita ruoissa ja puoliksi laudotetuissa taloissa. Käy Rhine joen toisella puolella tutustumassa Strasbourgiin, jossa voit nauttia Euroopan historiasta ja modernisuudesta kuin myös ranskalaisesta intohimosta elämään ja Alsatialaisiin ruokiin. Elsass-Spring-Cupin aikana tarjoamme upeata jalkapalloa, paikallisia ruoka elämyksiä ja todellista Eurooppalaista tuntua.

Munichin Summer Cup 3.-6.7.2020

Munichin Summer Cup, joka pidettiin ensimmäistä kertaa Saksan Bavariassa vuonna 2015 on vuosittain kasvattanut osallistujamäärää ja ylittänyt aina edellisen vuoden määrät. Nuorelle pelaajalle ei ole parempaa paikkaa kasvattaa tiimihenkeä kuin Saksan mestarien FC Bayern Munchenin kotikylä. Nauti päivät jalkapallosta ja kaiken kukkuraksi pääset vielä Allianz-Areenalle.

Leipzig indoor KOMMIT dates

Saksan jalkapalloliiton (DFB) syntymäpaikka Leipzig, joka toimi myös 2006 vuoden World Cupin isäntänä, on saksalaisen jalkapallon synonyymi. Jo 28. turnaus, Leipzig-Indoor-Trophy houkuttelee useita jalkapallon pelaajia, sopivasti joulun ja uuden vuoden välissä näyttämään taitonsa Egidius-Braunin huipputiloissa.