UINTILEIRIT ESPANJASSA

Uintileirimme Espanjassa sijaitsevat Sabadellissa, Lloret de Marissa, Gironassa, Matarossa ja Calellassa. Kaikissa näissä paikoissa on 50 metrin olympia-allas ja lähistöllä hyvät paikat harjoitella oheisia (kuntosali). Alla pidempi esittely Sabadellista. Toinen suosittu kohteemme on Lloret de Mar, jossa sijainnit uinnille, asumiselle ja harjoittelulle ovat kaikkein ihanteellisimmat.

Uutuuskohteemme Girona ja Mataro ovat hyvien yhteyksien päässä. Girona on vanha historiallinen kaupunki, jossa on n. 100 000 asukasta. Gironan uintikeskus on persoonallinen leirikohde, jonka ulko-allas voidaan kattaa. Allas on katettu talvikuukaudet maaliskuuhun asti, jolloin seinät avataan ja allas on ulkoallas katoksella. Kesäkuussa poistetaan katoskin.

Mataro on pieni kylä meren rannalla, josta voit altaalta katsella ulapalle.

Alla kuvat Centre Natacio Mataron altaalta. 

Voimme myös yhdistää kohteita, jolloin saat ainutlaatuisen harjoittelu ympäristön joka päivä. Esimerkiksi majoitut upeassa Lloret de Marissa harjoitellen siellä ja Sabadellissa vuoropäivin. Näin saat kaiken irti uintileiristäsi!

SABADELL

Barcelonan kupeessa sijaitseva uinti- ja urheilukeskus Club Natació Sabadell on vaikuttava paikka. Suorituspaikat, fasiliteetit, henkilökunta ja filosofia urheilua sekä elämää kohtaan tekevät siitä toivepaikan mille tahansa vesiurheiluseuralle.

Luonnollisesti altaat – joista yksi on ympärivuotisessa käytössä ulkona – ovat ensiluokkaiset uintia tai vesipalloa ajatellen. Saleilla on mahdollisuus tehdä tarvittavat tukiharjoitteet ja kaikki muukin sujuu sisäpelejä ja rentoutusharjoituksia myöten.

Ulkoallas

Sabadellin tekee erityiseksi se, että se ottaa huomioon vieraansa myös muilla tavoilla. Sabadellin arvomaailmaan kuuluu, että nuoret urheilijat tutustutetaan toisiinsa leirin alussa. Näin kylvetään kansainvälisen yhteistyön ja ystävyyden siemen, joka saa kehittyä loppuelämän mittaiseksi toveruudeksi.  Seuroille on mahdollisuus järjestää Master Class, jossa niin uimareita kuin valmentajiakin sparraa Sabadellin huippuvalmentaja tai vaikkapa olympiatason uimari. Sabadell on olympiatason valmennuskeskus, mutta se on myös Yhteisö – se liikuttaa sekä paikallisia että kansainvälisiä vieraitaan.

Suomesta pääset Sabadelliin Travelinmanin kautta. Travelinman ja Club Natació Sabadell ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa suomalaisten seurojen järjestelytaakkaa ja samalla tarjota kiinteää yhteistyötä Euroopan huipulla olevalta uintiseuralta. Kustannukset pyritään pitämään normaalin ulkomaan leirin raameissa. Näin kaikki voittavat.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan Teille unelmien treenimatka!

http://www.cnscamps.com/

Sabadellin uintikeskus pähkinänkuoressa.
Ulkoallas 50 m / 10 rataa, lämmitetty (27-28C) ympäri vuoden
Sisäallas 50 m / 10 rataa
Sisäallas (vesipuisto)
Kylmäallas
Täysin varusteltu Fitness Center; 3 ”rautasalia”, Spinning alueita
Viisi sisäsalia; Koripallo, Futsal, lentopallo
Terveysasema/keskus; Lääkäri, Fysioterapeutti, hierojat, nesteytys
Wellness -keskus; Sauna, höyryhuoneet, kylpylä

Majoitus on 15-20 minuutin kävelymatkan päässä keskuksesta 3-4 tähden hotelleissa. Tarjoamme edullista kuljetusta, jos haluatte majoittua toisaalla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.