Lisbonista Sagresiin

LISBONISTA SAGRESIIN

Matkapaketti sisältää:

 • 1 reittikartta per huone
 • Hotelli voucherit
 • 1 GPS per varaus
 • 1 nopeusmittari per varaus
 • 1 setti kuminkorjaus välineet kahteen pyörään
 • 1 varatun sisäputken
 • 1 lukko kahteen pyörään
 1. pvä   Saapuminen Lisboniin
  • Nauti Lisbonin kaupungin glamourista, historiasta ja eloisasta kulttuurista.
  • Vieraile ”Alfamassa” joka on meidän suositus löytää erityisiä näkymiä, historiaa, kulttuuria sekä perinteitä tyypillisemmässä Lisbonin lähiössä.
  • Lisä-öitä mahdollisuus saada ennenkuin kiertue alkaa.
 2. pvä   Lisboasta Costa da Caparica (21km)
  • Matka alkaa Tagus joen ainutlaatuisen vapaa-ajan, hauskanpidon sekä kulttuurin tiimoilta: Parque das Naçõesista, joen edustalla, läpiajo Praça do Comércion kautta – Lisbonin ikonisimmilta alueilta. Belém on täydellinen paikka nauttia arkkitehtuurista, museoiden valikoimista, monumenteista, puutarhoista, kahviloista ja ravintoloista ja myös mukava paikka maistaa pastéis de Belémiä – Lisbonin maailman kuuluja muna torttu leivoksia.  Jätät sen jälkeen Lisbon In Beléminin taaksesi,  otat lautan Trafariaan ja saat mahdollisuuden nauttia Lisbonin upeista maisemista ja tavoittaa Costa da Caparicaa.
 3. pvä   Costa da Caparicasta Setúbaliin – (59km)
  • Päivä täynnä luontoa ja seikkailua, runsaasti nähtävää ja koettavaa. Suosittelemme Arrábidan luonnonpuiston läpikulkua, Sado-joen pohjoisrannalla. Arrábida-kukkuloita ylittäessäsi, näet kaksi puiston tunnetuimpia rantoja: Portinho da Arrábidan ja Figueirinhaisin, tai panoraama näköalan Convento de Nossa Senhora da Arrábidanista kahden rannan läheisyydestä. Yöpyminen on Setúbalin kaupungissa, jossa on monia kiinnostavia kohteita. Suosittelemme, että vierailet Livramentin kalamarkkinoilla, joita pidettiin vuonna 2015 yhtenä maailman tunnetuimmista kalamarkkinoista.
 4. pvä   Setúbalista to Sinesiin – (76km)
  • Alentejo, upea alue joka on enimmäkseen tasainen. Alue on täynnä luonnonvaraisia ​​kukkia, auringonkukkia, viinitarhoja ja ihailtavia rantoja kristallin kirkkailla vesillä sekä loputtomilla hiekka alueilla. Osa näistä rannoista ovat maan parhaita. Alentejo-kylissä on ominaista kalkitut talot ja kaupungit, jotka ovat viehättäviä ja joilla on rikas historia. Vanhojen aikojen ja sivilisaatioiden perintöä voidaan nähdä heidän rikkaassa perinnössään, jossa on vaikuttavia linnoja, visigotilaisia ​​kirkkoja, roomalaisia ​​rakennusten kappaleita ja jopa paleoliittisia kaiverruksia. Esihistoriallinen Alentejo oli aikanaan aktiivinen paikka ja tällä hetkellä siellä on silti nähtävissä lukuisia megaliittejä. Perinteinen ruoka on erilaisia lihoja, kalaa ja äyriäisiä, monenlaisia ​​juustoja ja hyviä Alentejo-viinejä.
  • Pyöräilykierros alkaa lauttasatamasta Sado Estuarin luonnonsuojelualueen läpi, missä tavallisesti lauttaliikenteen käyttäjät ovat tervetulleita paikallisille delfiineille. Joka on harvinainen ilmiö maailmanlaajuisesti ja ainutlaatuisella tavalla. Tällä biologisesti rikkaalla alueella on myös yli 250 lintulajia, joita on nähtävissä venematkasi aikana. Sado-joen alueelle on ominaista myös viljelyn määrä tai riisipellot.
  • Saapumisen jälkeen pyöräilymatka alkaa Troijan niemimaalta, upealta rannalta, kauniilta Arrábida-kukkuloilta. Roomalaisia ​​raunioita ensimmäiseltä vuosisadalta voi käydä vierailemassa matkalla kohti Sinesia. Koko päivän näet dyynejä, rantoja, riisi kenttiä, maaseutualueita ja tyypillisiä kyliä.Lue lisää
  • Yö vietetään Sinesissä, Portugalin suurimmassa ja ensimmäisessä satama-alueessa.
 5. pvä   Sines to  Vila Nova de Mil Fontes – (40km)
  • Ensimmäinen päivä lounaaseen ja Costa Vicentinan luonnonpuistoon: Euroopan rannikon hienoimmin säilyneelle rannikolle. Päivä, joka on täynnä upeita näkymiä Atlantin valtamerelle, kauniille rannoille, pienille kalastajakylille ja satamaan. Portinho do Canal auringonlasku on erinomainen mieleen jäävä muisto.
 6. pvä   Vila Nova de Milfontes to Aljezur – (71km)
  • Toinen päivä Costa Vicentinan luonnonpuistossa, nautiskellen rauhallisesta luonnosta, erilaisista ja ainutlaatuisista eläin- ja kasvieläinlajeista kauniissa maisemissa, korkeilla kallioilla, jotka piilottavat hiekkarantoja ja dyynejä. Tulet seuraavaksi Aljezur, pieneen rannikko kylään, jossa on Algarven maaseudun arkkitehtuurille tyypillisiä taloja. Mäen yläosassa linnake valaisee uskomattomia kaskadia taloja, jotka ovat alas rinteestä muistuttaen alueen historiallista menneisyyttä.
 7. pvä   Aljezur to Sagres – (63km)
  • Viimeisellä pyöräilypäivänä Algarven alueella on runsaasti hyviä syitä nauttia siitä. Sagres on yksi Algarven tärkeimmistä alueista sen poikkeuksellisen rikkkaan perinnön vuoksi (aina linnoituksesta muinaisiin menhareihin). Sen merkitys maailmanhistoriassa on valtava, siellä on todistetusti tapahtunut runsaasti historiallisia tapahtumia, tarinoita ja legendoja. Korkeat kalliot nousevat melkein pystysuoraan Atlantilta 75 metrin korkeuteen, jossa on ylellinen merielämä. Vieraile St. Vincent Capen majakassa ja näe kaunis auringonlasku kaikkein lounaisimmassa osassa Portugalia sekä Eurooppaa.
 8. pvä   VALINNAINEN
  • Vaihtoehto 1: lisävuorokausi saatavilla pyynnöstä tai – Lissabonin / Sagres-ohjelman ja Algarve Coast Line -ohjelman yhdistäminen on mahdollista, kun asiakkaat pääsevät Sagresiin, mikäli heillä on käytettävissään kaksi viikkoa)
  • Vaihtoehto 2: Lähtö Ohjelman päättyminen valinnaisella siirrolla Faron lentokentälle tai rautatieasemalle.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.