LEIRIT

Valitse alla olevista linkeistä leirivaihtoehdot maittain:

Suosituin kohteemme: Lloret de Mar!

3217564

Travelinmanin jalkapallotarjonta on tytöille ja pojille, harrastejoukkueista eliittiin.

LEIRIT: 

Verkostomme kattavat huippuakatemiat Euroopassa sekä mukavat kohteet lämpimissä olosuhteissa Espanjasta Kroatiaan. Lähelläkin on kansainvälistä kosketuspintaa, jota tarjoavat Ruotsin ja Viron huippuseurat.

Meille on tärkeätä, että löydämme teille yhdessä oikeanlaisen leiripaikan ja vastustajat tasonne  mukaan. Budjettia unohtamatta!

Uusi kohteemme: Portugali!

Portugali tarjoaa kaikentasoisille joukkueilla huippuolosuhteet. Sporting Academy Lissabonissa on oivallinen paikka eliittijoukkueille. Algarvessa pääsevät kaikki nurmelle harjoittelemaan ja pelamaan otteluita. Majoitus on aivan  nurmikenttien vieressä ja vaihtoehtoja on useita!

Kustannustehokkaasti voi leireillä lähialueilla. Ruotsin ”Eerikkilä” Bosön tarjoaa paitsi huippuolosuhteet myös laadukkaat harjoitusvastustajat Tukholman alueen joukkueista. Göteborgissa on hyvä akatemia ja lukuisia pikkuseuroja klubitaloineen. Tallinnasta löydämme loistavat talviolosuhteet lukuisista uusista jalkapallohalleista sekä myös hyvät vastustajat. Kaikki leirimme ovat sekä tytöille että pojille tasosta riippumatta. Sopivantasoisia vastustajia löytyy kaikista yllä mainituista kohteista.

Ottakaapa yhteyttä! Tehdään teille ikimuistoinen leiri!