Jalkapallo 2020

ALLA OLEVISTA KUVISTA VALITSEMALLA PÄÄSET LISÄTIETOIHIN: 

 LEIRIT

Meillä on omia leiripaikkoja useissa Euroopan maissa. Hyvät henkilökohtaiset suhteemme takaavat laadukkaat harjoitteluolosuhteet. Meillä on kavereita kaikkialla!

TURNAUKSET

Eliitille Akatemiavierailuja ja kutsuturnauksia

Kun joukkueesi haluaa mitata tasonsa, järjestämme teille kuumat oltavat. Voit harjoitella ja pelata akatemioissa tai vastaavasti kohdata pohjoismaalaisia huippujoukkueita.

Esim. Golden Cup Barcelonassa tai Nyköping Invitational

Otteluliput ja ottelupaketit

Olemme erikoistuneet jalkapallon olosuhteisiin ja pelaajakehitykseen. Löydämme teille sopivimmat harjoitteluolosuhteet ja vastustajat monen vuoden kokemuksella. Operoimme koko Euroopassa ja käytämme parhaita leiri -ja turnauskohteita, mutta luomme myös itse laadukkaita turnauksia.

Olemme joukkueenjohtajan paras kaveri matkaa suunniteltaessa, tehdessä sekä kotiin palatessa. Olipa mielessäsi sitten pelkkä bussi Poriin tai koko leiri paketti Barcelonaan, kaikki onnistuu meidän kauttamme.

Verkostomme kattavat huippuakatemiat Euroopassa sekä mukavat kohteet lämpimissä olosuhteissa Espanjasta Kroatiaan. Lähelläkin on kansainvälistä kosketuspintaa, jota tarjoavat Ruotsin ja Viron huippuseurat.