Espanja ja Katalonia leirit

Costa Bravan rannikolla on useita hyviä leiripaikkoja. Tässä esimerkkinä huippupaikkamme Lloret de Mar. Täältä löydät loistavat olosuhteet kenttineen ja huippuhotelleineen. Kohde sijaitsee alle tunnin ajomatkan päästä Barcelonasta.

LLORET DE MAR

Lloret de Mar on profiloitunut aktiiviliikkujan kohteeksi, mistä löydät loistavat puitteet kaikkeen liikuntaan. Pyöräilyreitit halkovat Costa Bravan rannikkoa. Alueella on uimahalli, yleisurheilustadion sekä lukuisia sisähalleja. Futisjoukkueiden tarpeisiin löytyy useita kenttiä ja sopivantasoisia vastuksia. Hotellit ovat edullisia ja tasokkaita.

Travelinmanin uusi kumppani on Evenia Hotel joka on todella viihtyisä ja laadukas. Se sijaitsee kenttien vieressä. Lloret de Marissa on kaksi tekonurmikenttää ja yksi nurmikenttä aivan hotellin vieressä. Katso hotellimme tiedot täältä.

platja de fenals

Klikkaa lisätietoa Loret de Marista

MUUTA MUKAVAA

Muutaman kilometrin päässä on vaikuttava Marineland, missä pääset ihastelemaan delfiinejä, mursuja, pingviinejä ja eksoottisia lintuja. Varsinkin näiden valloittavien vekkuleiden esitykset ovat huikeita.

pie-pinguinos11.jpg

Lähellä on myös valtava vesihuvipuisto Waterworld! Täällä koet huikeat elämykset puiston monipuolisissa liuissa ja laitteissa. Molempiin huvipuistoihin on ilmainen bussikuljetus!

img43