Espanja ja Katalonia leirit

Costa Bravan rannikolla on useita hyviä leiripaikkoja. Tässä esimerkkinä kaksi huippupaikkaa Lloret de Mar ja Santa Susanna. Molemmista löydät loistavat olosuhteet kenttineen ja huippuhotelleineen. Kohteet sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päästä Barcelonasta.

LLORET DE MAR

DSC0068_ E.ESPORTIUS CAMP MUNICIPAL Lloret de Mar

Lloret de Mar on profiloitunut aktiiviliikkujan kohteeksi, mistä löydät loistavat puitteet kaikkeen liikuntaan. Pyöräilyreitit halkovat Costa Bravan rannikkoa. Alueella on uimahalli, yleisurheilustadion sekä lukuisia sisähalleja. Futisjoukkueiden tarpeisiin löytyy useita kenttiä ja sopivantasoisia vastuksia. Hotellit ovat edullisia ja tasokkaita. Lloret de Mar on isompi kylä kuin Santa Susanna.

platja de fenals

Klikkaa lisätietoa Loret de Marista

SANTA SUSANNA

AQUAMARINA_hotel-1

Santa Susanna sijaitsee myös Costa Bravalla. Santa Susannassa on aloitettu Futbol Project, eli kohteessa on todella panostettu jalkapalloon ja hyviin olosuhteisiin. Santa Susannassa on kolme viimeisen sukupolven tekonurmea, joista kaksi on hotelliketjumme omistamia ja ne sijaitsevat aivan hotellin vieressä.

KLIKKAA lisätietoa Santa Susannasta

mini-futbol-project-aquahotel-041

Hotellin kentät: 

Kaksi viimeisen sukupolven tekonurmikenttää (Prestige XM 60 Evolution, FIFAn laatuluokituksessa kaksi tähteä, eli korkein laatuluokitus). Kenttien koot ovat 55 x 95 metriä ja ne ovat varusteltu siten, että niistä saadaan helposti neljä 7 v 7 kenttää. Harjoitusvuoroon sisältyy merkkikartiot, aidat ja minimaalit sekä mineraalivettä harjoituksiin.

Santa Susannasta on helppo tehdä retkiä Barcelonaan vaikka iltaisin, koska paikallisjuna kulkee kylän halki. Läheisessä kylässä sijaitsevaan jättimäiseen vesipuistoon WaterWorldiin on ilmainen bussikuljetus.

Löydämme teille sopivan tasoisia vastustajia harjoituspeleihin!

Klikkaa malliohjelma

MUUTA MUKAVAA

Muutaman kilometrin päässä molemmista paikoista on vaikuttava Marineland, missä pääset ihastelemaan delfiinejä, mursuja, pingviinejä ja eksoottisia lintuja. Varsinkin näiden valloittavien vekkuleiden esitykset ovat huikeita.

pie-pinguinos11.jpg

Lähellä on myös valtava vesihuvipuisto Waterworld! Täällä koet huikeat elämykset puiston monipuolisissa liuissa ja laitteissa. Molempiin huvipuistoihin on ilmainen bussikuljetus!

img43