Espanja ja Katalonian nautinnot!

Barcelona ja Costa Brava
Barcelona on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista ja Costa Bravan rannikko on maailman paras lomakohde National Geography julkaisun mukaan. Me olemme  poimineet parhaat nähtävyydet ja tarinat, jotka avautuvat tästä vuoriston ja meren liitosta. Viemme sinut paikkoihin, joiden rinnalla postikortitkin kalpenevat. Olet matkalla Katalonialaisen ruuan, juoman ja vieraanvaraisuuden maailmassa.

Matkan kesto: 6 päivää
Lähtöpäivät: 9.4.2018 ja 15.10.2018
Hinta/henkilö: 1.295 € / jaetussa 2hh
Hotellit:
Hotel Aqua Marina & SPA ****
Hotel Ciutat de Barcelona ***

Hintaan sisältyy:

 • lentomatkat Helsinki-Barcelona-Helsinki Finnairin reittilennolla
 • lentokenttäverot ja matkustajamaksu
 • bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
 • hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
 • vierailut Celler Brugalorin  viini ja  Freixenetin Cava -tiloilla
 • Costa Bravan retkipäivät:
 •   1. Girona , Santa Pau ja Olot
 •   2. Kokkausta Aula Gastronomicassa, Viinitila vierailu
 • Barcelonan kaupunkikierrokset
 • sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin tutustumiskohteisiin
 • suomenkielisen oppaan palvelut
 • Kaikki ateriat matkaohjelman mukaan paitsi perjantain vapaan shoppailupäivän lounasta, jolloin voitte kokeilla paikallisia herkkuja.
  Ma: Iltapala (Aqua Marinassa)
  Ti: Aamupala ja illallinen (Hotellilla), Lounas Sant Paun vuoristokylässä
  Ke: Aamupala ja illallinen (Hotellilla), Lounas kokkausnäytöksessä/kurssilla
  To: Aamupala ja illallinen (Hotellilla), Lounas Cavatilan viereisessä pikkukylässä
  Pe: Aamupala(Hotellilla), Lounas itse, Päätösillallinen idyllisessä taiteilijaravintolassa vanhassa kaupungissa.
  Hotellin kaikki ateriat ovat runsaita herkkubuffetteja, joissa häärivät kokit mukana
AQUAMARINA_buffet-2

Lisämaksusta yhden hengen huone 240 €

Barcelona ja Costa Brava          MATKAOHJELMA

1. Päivä : Helsinki -Barcelona – Santa Susanna
Finnairin lento lähtee Helsingistä 17:25  ja on Barcelonassa 20:25. Matkanjohtajamme ottaa teidät kentältä vastaan. Kentältä lähdemme bussilla kohti Costa Bravan rannikkoa ja saavumme hotellille illalliselle. Kuulemme tulevasta ohjelmasta, Katalonian ja Pyreneiden historiasta. Päivän ajomatka (100 km n. 1 tunti).

2. Päivä:  Santa Susanna – Girona – Santa Pau – Olot
Nautittuamme aamiaisen, suuntaamme kohti Gironaa ja tutustumme sen historialliseen vanhaan kaupunkiin. Täältä löydät yli tuhat vuotisen historian takaa merkkejä Iberian, Rooman, Arabien ja juutalaisten kulttuurista. Gironasta suuntaamme kuvankauniiseen Santa Paun maalaiskylään nauttimaan lounaan. Ravintolassa käy lounaalla myös FC Barcelonan joukkue! Lounaan jälkeen tutustumme vielä historialliseen Olotin kylään, jonka jälkeen palaamme hotellille. Päivän ajomatka 220 km (n. 2,5 tuntia).

3. Päivä: Aula Gastronomic – Viinitila – Begur
Nautittuamme aamiaisen, lähdemme kohti Aula Gastronomicin keittiötä Blanesissa. Huippukokkimme kertoo meille paikallisista herkuista ja maailman kuulusta Katalonian keittiöstä. Seuraamme ruuan valmistusta keittiössä ja saamme halutessamme osallistua lounaamme tekoon.  Nautittuamme lounaan alueen juomien kera suuntaamme kohti Beguria.  Ihailemme keskiaikaisen kylän kauneutta ja sitä hallinnoivaa linnaa. Täältä suuntaamme tutustumaan Celler Bugalorin viinitilaan. Nautimme tilan antimista ja palaamme hotellille rannikon kauneimpien kylien kautta.

4.Päivä: Freixenet Cava tila – Barcelona
Aamiaisen jälkeen suuntamme kohti Freixenetin Cava tilaa. Ennen Cavatilaa käymme lounaalla Sant Saturni d’Anoian kylässä. Freixenet on kehittynyt perheyrityksestä yhdeksi maailman johtavimmaksi kuohuviinin tuottajaksi ja Espanjan ykköseksi.  Cavatilalla saamme tuhdin tietopaketin Cavan historiasta ja valmistuksesta. Teoriatunnin jälkeen olemme valmiita maistelemaan itse tuotetta. Tuoreina Cava asiantuntijoina on helppo suorittaa järkevät ostokset edullisesta tehtaanmyymälästä.  Tämän jälkeen menemme bussiajelukierrokselle Barcelonaan ja illaksi palaamme hotelliin.

5. Päivä: Barcelona, päätösillallinen
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Barcelonaa. Tutustumme goottilaisiin kortteleihin ja  Ramblaan. Hotellin kirjautumisen jälkeen on vapaata. Oppaamme näyttää teille keskustan kaupat ja putiikit ja vie teidät Passeig Gracialle. Tällä eloisalla kadulla voi tutustua kauniiseen rakennustaiteeseen (mm. arkkitehtuurin helmet Gaudi (Casa Batllo), Lluis Domenéch i Montaner ja Puig i Gadafalchi (Casa Amatller). Halukkaat voivat vierailla Casa Battlossa tai piipahtaa Amatllerin suklaamuseossa. Katu on myös vilkas ostoskatu ja kivenheiton päässä Plaza Cataluniasta ja SUURESTA tavaratalosta. Olemme koko ajan hotellimme lähietäisyydellä ja matkat eivät ole pitkiä. Tämän ohjatun osuuden jälkeen on vapaa-aikaa shoppailuun koko päivä. Opas on apuna tarvittaessa koko ajan. Illaksi kokoonnumme päätösillalliselle.

6.Päivä: Barcelona – Helsinki

Aamupalan jälkeen lähdemme lentokentälle. Finnairin lento Helsinkiin lähtee 1015 ja on perillä 15:05.

kouvola-matkatoimisto-logo

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Lentovaraukset, maksut, varaukset

Asemakatu 1, 45100 Kouvola
Puh. 05 744 3100
matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

400dpiLogo

Yhteistyössä:

Tuotanto kohdemaassa
Heikinkatu 4, 33900 Tampere
03 2661 260, 0500 736 909
harri@travelinman.fi

Pieniä välähdyksiä tulevalta matkalta :

Torilla
Menu malli ver 1
el pintor 3