Santa Susanna

Kylä välimeren rannalla

Santa Susanna sijaitsee Costa Del Maresmessa Costa Bravan sydämessä. Siitä on tullut laadukas ja rauhallinen kohde aktiivi – ja rantalomailijoille. Kohteen populaatio on vain nelisen tuhatta, mutta sesonkiaikaan se toki kasvaa. Santa Susannalle on myönnetty ensimmäisenä Costa Bravalla perheturismin tunnustus- kunniamerkki sen hyvistä palveluista. Hotellit ja ravintolat ovat ensiluokkaisia ja Santa Susanna on turvallinen kohde. Sillä on aivan loistava sijainti lähellä Barcelonaa ja Gironaa sekä molempiin keskuksiin on sujuvat liikenneyhteydet niin junalla kuin bussilla. Santa Susannasta on helppo tehdä retkiä Barcelonaan vaikka iltaisin, koska paikallisjuna kulkee kylän halki. Jättimäiseen vesipuistoon WaterWorldiin on ilmainen bussikuljetus läheiseen kylään.

Santa Susannassa löydät halutessasi kaikenlaista aktiviteettia pyöräilystä patikointiin. Santa Susanna on myös kulttuurikohde ja siellä voit törmätä paikallisiin festivaaleihin.

Santa Susannassa sijaitsevat Aqua Hotels ketjun **** SPA hotellit AquaMarina ja Onabrava. Hotellit reunustavat kahta modernia tekonurmikenttää. Jalkapalloryhmiemme suosikkihotelli on AquaMarina.  Hotelli on kuuluisa ruoka-annoksistaan. Täysihoitoon kuuluvat runsas aamiainen, lounas ja päivällinen nautitaan ravintolasalissa, missä on aina notkuvat buffetpöydät ja ammattikokit varmistamassa tuoreuden ja makunautinnon.

Kuvia AquaMarinasta

allas

aquamarina hotelli

AQUAMARINA_buffet-1

AQUAMARINA_aqua-gym