Lloret de Mar

Mukavaa ja vaivatonta lomailua Costa Bravalla – Lloret de Mar

platja de fenals

Lloret de Mar tunnetaan rantalomakohteena, jonne matkailijat tulevat rentoutumaan ja juhlimaan.

Vain noin 40 000 asukkaan pikkukaupunki sijaitsee koillisen Espanjan Kataloniassa, ja on erityisesti pohjoismaalaisten, brittien ja saksalaisten suosiossa. Tämä pikkukaupunki on täynnä matkailijoille suunnattuja palveluja, joten lomailu on helppoa ja kaikki tarvittava lähellä. Muutamia näkemisen arvoisia kohteita Lloret de Marista löytyy.Eräs kaupungin hienoimmista näköalapaikoista on Santa Clotilden puutarha, joka sijaitsee korkealla jyrkänteellä meren yllä.  Myös tuhat vuotta vanha Sant Joanin linnoitus on kipuamisen arvoinen. Se sijaitsee Lloret de Maria ja Fenalsia erottavalla kukkulalla.

Keskustassa vanhankaupungin sydämessä sijaitseva merenkulkumuseo perehdyttää seudun pitkiin rannikkoperinteisiin ja näyttävä Sant Romàn kirkko on yksi Lloret de Marin komeimmista rakennuksista. Kaupunkikierroksella kannattaa piipahtaa sisään ainakin pikaiselle vilkaisulle.

Lloret de Marista käsin on helppo vierailla seudun suuremmissa kaupungeissa Gironassa ja Barcelonassa, joihin molempiin on alle tunnin ajomatka.

Lloret de Marista kohti Ranskan rajaa kulkiessa matkan varrelle jää lähes 200 erilaista rantaa. Joukossa on kaikkea hienoista hiekkarannoista jylhän röpelöisiin kallioihin.